Wat stop je allemaal in jouw Fanny pack als je op reis gaat?

Wat stop je allemaal in jouw Fanny pack als je op reis gaat?

Door Redactie

Een van de meest praktische tasjes op aarde; de Fanny pack. We zijn maar al te blij dat het tasje de laatste jaren weer terug van weggeweest is, en nemen het ding maar al te graag mee op vakantie. Waarom? Omdat je je belangrijkste spullen dicht bij je kan bewaren en continu in de gaten kan houden. In dat opzicht is een Fanny pack veiliger dan een tasje die je omhangt; het tasje hangt in jouw zicht en kan niet opeens achter je komen te hangen (doei zakkenrollers!). Maar wat stop je nou in een Fanny pack wanneer je een dagje de toerist gaat uithangen in een stad als Milaan, Rome of Valencia? Lees snel met ons mee en vergeet jouw belangrijkste spulletjes niet!

Betaalmiddelen!

Uiteraard, betaalmiddelen. Anders kom je de dag niet door, denken we. Maar het is wel handig om een variatie aan verschillende middelen mee te nemen; zorg dus dat je altijd wat cash bij je hebt (je weet maar nooit, straks werkt het pinapparaat niet…), jouw pinpas in de Fanny pack hebt gestopt, en wellicht komt een creditcard ook nog wel goed van pas (vooral in landen buiten Europa! Zoek van tevoren altijd even uit of het verstandig is om creditcard aanvragen te doen!).

Accessoires

Misschien is dit voor de vrouw iets belangrijker dan voor de man, maar het meenemen van accessoires is van groot belang! Zorg ervoor dat je een elastiekje in je tas hebt, voor wanneer het onverwachts erg waait. Verder kan een haarclip jouw haar ook nog wel eens redden, en mag je uiteraard je zonnebril niet vergeten tijdens een dagje toerist zijn!

Zonbescherming

Als je in een warme stad loopt heb je het waarschijnlijk niet zo snel door, maar je verbrandt als een kreeftje! Dus zorg ervoor dat je voldoende ingesmeerd bent voordat je de deur uitgaat, je een zonnebrand meeneemt en natuurlijk kan een petje of hoedje ook goed van pas komen!

Waterflesje

Don’t forget; het belangrijke waterflesje! Warme landen vragen om voldoende vochtinname, dus zorg ervoor dat je een Fanny pack aanschaft die groot genoeg is én dat je je waterflesje niet vergeet wanneer je op stap gaat!

Oortjes

Eenieder is wel eens toe aan een beetje rust, en als je nog een uurtje of twee hebt om ’s middags uit te rusten, dan is het wel zo lekker als je je even kan afzonderen en je oortjes in kan doen. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen!

Sleutel!

Last but not least, de sleutel van je kamer! Maar deze zal je waarschijnlijk niet al te snel vergeten.