Aanstekers zijn een leuke giveaway

Aanstekers zijn een leuke giveaway

Door Redactie

Als je iets wilt promoten kan je dit bijvoorbeeld met giveaways doen. Waarom met giveaways en wat is het voordeel hiervan? We leggen eerst uit wat een giveaway is.
Een giveaway staat voor weggevertje of aardigheidje. Of wel, een giveaway is iets kleins, meestal een praktisch voorwerp dat, al dat niet gepersonaliseerd is met een logo of een tekst, als doel heeft om naamsbekendheid te werven. Er zijn diverse giveaways waar uit gekozen kan worden, bijvoorbeeld: pennen, sleutelhangers, anti-stressartikelen, flesopeners of aanstekers.

Wat is het voordeel van een giveaway?

Waarom zou je iets willen promoten met een giveaway? Giveaways hebben een aantal voorbeelden, namelijk:

  • Giveaways zijn kleine handzame voorwerpen.

Daardoor nemen giveaways dus niet veel ruimte in beslag. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en je kan ze aan iemand meegeven, ook al hebben ze geen tas bij zich. Giveaways passen bijna altijd gewoon in je broekzak.

  • Bij giveaways krijg je veel voor weinig.

Doordat giveaways kleine voorwerpen, kan je er gemakkelijk veel van bestellen. Hoe meer giveaways je bestelt, hoe goedkoper deze per stuk zijn. Met meer giveaways kan je dus niet alleen meer promoten, maar is ook nog eens goed voor je portemonnee.

  • Giveaways zijn gemakkelijk te personaliseren.
    Giveaways zijn voorwerpen die snel en goedkoop bedrukt kunnen worden met een logo of een tekst. Hiermee geef je een persoonlijk touch aan de giveaway en is jouw logo vaak in beeld.
  • Giveaways zijn praktisch.

Giveaways zijn praktische geschenken, waar je bijvoorbeeld mee kunt schrijven, aan je sleutelhanger kan hangen of een fles mee kunt openen. Doordat giveaways praktisch zijn, worden ze veel vaker gebruikt en is jouw logo voor een langere periode in beeld.

Geef aanstekers als giveaway

Een van de leukste giveaways om weg te geven is de aansteker. Waarom een aansteker? Iedereen kan wel een aansteker gebruiken. Daarnaast is het assortiment van de aansteker steeds uitgebreider. Zo is er niet alleen meer de traditionele aansteker, maar zijn er ook gas- en stormaanstekers. Je kan dus zelf bepalen welke aansteker jij wilt geven.

Verder zijn aanstekers ook goed te personaliseren. Aanstekers hebben namelijk vlakke kanten, waardoor het bedrukken van een aansteker snel en goedkoop gedaan kan worden. Hierdoor heb jij jouw gepersonaliseerde aanstekers dus snel in huis. En of je nu alleen één zijde wilt hebben, allebei of helemaal rondom, die keuze is geheel aan jou.

Waarom laat ik aanstekers bedrukken?

Jij wilt aanstekers, of andere giveaways, personaliseren en je naam laten groeien? Aanstekers kan je gemakkelijk online laten bedrukken. We raden aan om jouw aanstekers bij BudgetGift.nl te laten drukken. Zij hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van aanstekers, dus je weet zeker dat de aanstekers bedrukt worden als jij wilt.